Programma naar een rijke Waddenzee

Nieuwsbericht

donderdag 18 mei 2017

Presentation Swimway Wadden Sea

Paddy Walker and Ingrid Tulp presented the Swimway Wadden Sea at the 14th International Scientific Wadden Sea Symposium in Tønder, Denmark, 9-11th May 2017. The presentation gives a good illustration of the collaboration between science and policy, linking the work done for the Quality Status Report on fish and fisheries to the action programme currently being developed for the Swimway Wadden Sea. Recommendations resulting from the symposium will form the basis of the Governmental Declaration in 2018.

rapporten en documenten in dit thema

  • donderdag 18 mei 2017

    Presentation Swimway Strategy

    QSR fish, fisheries and the Swimway strategy, Tønder, 9 May 2017, Ingrid Tulp, Paddy Walker & Andreas Dänhardt (PDF, 4 Mb)

    naar rapport

Misschien wil je dit ook lezen?

dinsdag 1 mei 2018

Presentatie visstand Waddenzee

Tijdens de stakeholderbijeenkomst van de Swimway Wadden Sea presenteerde Ingrid Tulp van Wageningen Marine Research de hoofdlijnen van wat er bekend is van de visstand in het Nederlandse deel van de Wadden. Op speciaal verzoek is de presentatie nu ook te downloaden via deze website.

meer lezen
woensdag 8 maart 2017

Swimway: op naar een gezonde visstand in Waddenzee

Onlangs verscheen in het Friesch Dagblad een verhaal over de Swimway Waddenzee. Paddy Walker, als adviseur betrokken bij het Programma naar een Rijke Waddenzee (PRW), vertelt over de noodzaak en invulling van de Swimway.

meer lezen
woensdag 25 januari 2017

Trilaterale workshop over Swimway

Op donderdag 26 en vrijdag 27 januari wordt er aan het Thünen Instituut in Hamburg een workshop georganiseerd over de SwimWay. Doel is om in 2018 te komen tot een trilateraal Swimway-programma voor de gehele Waddenzee.

meer lezen
maandag 19 december 2016

Presentatie over vispasseerbaarheid Waddenzee

Op veler verzoek is de presentatie van Wilco de Bruijne over de Swimway nu ook online op de website van PRW. Het behandelt ondermeer de vispasseerbaarheid van het Waddengebied.

meer lezen