Onderwatercafe Groningen op 19 maart

dinsdag 25 februari 2020

Samen met beheerders en wetenschappers organiseren we een serie Onderwatercafes in het Waddengebied. Met als doel onderwaternatuur bekend en bemind te maken, om zo de bescherming van natuur onder het wateroppervlak te verankeren in beheer en beleid. Het vierde Onderwatercafe is op donderdagavond 19 maart in Groningen. U bent van harte welkom!

Café De Sleutel is deze avond het toneel voor de onderwaternatuur van de Waddenzee. Welke bijzondere rijkdommen herbergt de Waddenzee nu eigenlijk onder de zeespiegel? Bij laagwater is al van alles te zien: krabben, wadslakjes, een bot, half ingegraven in het zand. En ga je dieper, dan is er nog een hele onderwaterwereld te ontdekken.

Ontdekken en kennis delen

Iedereen die woont of werkt in het gebied en interesse heeft in (de onderwaternatuur van) het Wad is welkom. We hebben verschillende sprekers, waaronder Wouter van der Heij van de Waddenvereniging en Barbara Rodenburg van Goede Vissers en de TS31 Internos. Samen hebben we verschillende inzichten en kunnen we kennis delen, elkaar versterken en bewustzijn vergroten voor de onderwaternatuur in de Waddenzee. Het onderwatercafé is laagdrempelig en gericht op een breed dialoog.

Schuift u aan?

U bent van harte welkom op het Onderwatercafe Groningen op donderdag 19 maart  in café De Sleutel, Noorderhaven 72 in Groningen. We starten om 19.30 uur en eindigen rond de klok van 22.00 uur. Aanmelden graag via onderwatercafe@gmail.com.
Lees meer in de Uitnodiging onderwatercafe Groningen.