Conferentie Tijwisselaar op 30 mei 2013

dinsdag 26 maart 2013

Het Programma naar een Rijke Waddenzee en de Waddenacademie organiseren met steun van de gemeente Ferwerderadiel de bijzondere werkconferentie “De Tijwisselaar”. 

Dit wordt een unieke dag in het Waddengebied waar de kennis en ervaringen van actuele projecten en ontwikkelingen worden gekoppeld aan de wetenschappelijke inzichten en de ambitie op de lange termijn. De conferentie wordt gehouden in het dorp Marrum op donderdag 30 mei aanstaande en duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Programma
Het programma is gericht op hoofdthema’s als natuurherstel, sociaaleconomische ontwikkeling, veiligheid en recreatieve ontwikkeling. Ondertussen wordt steeds de vraag gesteld naar ‘wat uw werk voor de Wadden nu zo de moeite waard maakt’ en wat dat betekent voor de ontwikkeling van het Waddengebied.

Bekijk het volledige programma.

Vervoer via pendeldiensten
Komt u zoveel mogelijk met openbaar vervoer. Dit omdat er beperkte parkeergelegenheid is voor auto’s. Wij verzorgen pendeldiensten van de havens in Holwerd, Harlingen en Lauwersoog, alsook bij het station Leeuwarden. De bussen zijn duidelijk herkenbaar. Bij vertraging van boten of trein wordt op u gewacht.

Op 29 mei ontvangt u van ons een telefoonnummer van de bus waarmee u naar Marrum wordt gebracht. Denkt u bij regen aan een paraplu? Draagt u kleding die wat hebben kan en denkt u aan goed schoeisel?

Met de auto reist u naar het bedrijventerrein aan de Botniaweg 6, 9073 TV, Marrum (Friesland). U wordt met de bus naar de melkfabriek gebracht waar u zich kunt inschrijven.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels gesloten.