PRW heeft een nieuwe website!

woensdag 15 juni 2016

Al sinds 2010 heeft ook PRW een eigen stukje world wide web. Door de ontwikkelingen op het gebied van mobiel internet is de huidige website verouderd. Hoog tijd voor een vernieuwing in een eigentijds jasje.

Mobiel internet
Met de vernieuwd website speelt PRW in op de huidige trend van mobiel internetgebruik. Het ontwerp is namelijk volledig responsive. Dit betekent dat je vanaf je tablet of smarthphone ook snel en eenvoudig de laatste nieuwsberichten leest.  Ook abonneren op de nieuwsbrief is in één druk op de knop voor je geregeld.

Eigentijds jasje
Niet alleen de functionaliteit van de website is verbeterd, hij is ook in een compleet nieuw jasje gestoken. Met het gebruik van bepaalde kleuren is een link gelegd naar het Waddengebied. Blauw doet denken aan de oneindige luchten en het water. Bruin staat voor zand, wadplaten en kwelders. Veder zijn er een aantal unieke natuurelementen grafisch vertaald, zoals het ribbelpatroon.

Mooi Werk, Mooi Wad!
PRW werkt aan een Rijke Waddenzee voor natuur en mens. De slogan Mooi Werk, Mooi Wad onderstreept dat. Sinds vorig jaar werkt PRW niet meer met clusters. Hiervoor zijn negen strategieën in de plaats gekomen die uiteraard een mooie plek hebben gekregen op de vernieuwde website.

De afgelopen maanden is achter de schermen veel werk verricht voor de website. Mocht het zo zijn dat je iets tegenkomt dat niet klopt, laat het dan weten bij Christiaan Kooistra: c.kooistra@minez.nl