Praat mee in Onderwatercafé Leeuwarden op 27 november

woensdag 13 november 2019

Programma naar een Rijke Waddenzee organiseert samen met beheerders en wetenschappers een serie Onderwatercafés in het Waddengebied. Met als doel onderwaternatuur bekend en bemind te maken, om zo de bescherming van natuur onder het wateroppervlak te verankeren in beheer en beleid. Het derde Onderwatercafé is op woensdag 27 november in Leeuwarden.

De Friesche Club in Leeuwarden is deze avond het toneel voor de onderwaternatuur van de Waddenzee. Welke bijzondere rijkdommen herbergt de Waddenzee nu eigenlijk onder de zeespiegel? Bij laagwater is al van alles te zien: krabben, wadslakjes, een bot, half ingegraven in het zand. En ga je dieper, dan is er nog een hele onderwaterwereld te ontdekken.

Ontdekken en kennis delen

Iedereen die woont of werkt in het gebied en interesse heeft in (de onderwaternatuur van) het Wad is welkom. We hebben verschillende sprekers, waaronder Monique Moors van Dwaalfilm. Samen hebben we verschillende inzichten en kunnen we kennis delen, elkaar versterken en bewustzijn vergroten voor de onderwaternatuur in de Waddenzee. Het onderwatercafé is laagdrempelig en gericht op een breed dialoog.

Schuift u aan?

U bent van harte welkom op woensdag 27 november in het onderwatercafé in De Friesche Club in Leeuwarden. We starten om 19.30 uur en eindigen rond de klok van 22.00 uur. Aanmelden graag via onderwatercafe@gmail.com.

Lees meer in de Uitnodiging Onderwatercafé Leeuwarden.