Onderwatercafé Den Helder op 31 oktober

donderdag 17 oktober 2019

Programma naar een Rijke Waddenzee organiseert samen met beheerders en wetenschappers een serie Onderwatercafés in het Waddengebied. Met als doel onderwaternatuur bekend en bemind te maken, om zo de bescherming van natuur onder het wateroppervlak te verankeren in beheer en beleid. De tweede editie van het Onderwatercafé is op donderdag 31 oktober in de Kampanje te Den Helder.

Na de succesvolle try-out van het onderwatercafé in Noordpolderzijl vindt de 2e editie plaats in Den Helder. Bent u woonachtig of actief in het Waddengebied of u heeft interesse in (de onderwaternatuur van) de Waddenzee? Dan bent u van harte welkom.Samen hebben we verschillende inzichten en kunnen we (praktijk)kennis delen, elkaar versterken en zo het bewustzijn vergroten voor de onderwaternatuur in de Waddenzee.

Programma en uitnodiging

Samen met u verkennen we deze wondere wereld. Aan de hand van een praatplaat en een interactieve presentatie  ontdekken we de rijkdom van de onderwaternatuur, een gebruiker en een onderzoeker vertellen over hun bijzondere werk, we spelen een waddenquiz en we delen ideeën over dit bijzondere thema.
Lees meer in de uitnodiging.

Is uw interesse gewekt? Kom dan donderdag 31 oktober naar het Onderwatercafé, Den Helder in de Kampanje aan de Willemsoord 63. We starten om 19.30 uur en eindigen rond de klok van 22.00 uur. De bijeenkomst is kosteloos, drankjes krijgt u van ons. Aanmelden mag via onderwatercafe@gmail.com onder vermelding van uw naam en eventueel organisatie. Maar ook zonder aanmelding bent u welkom.