Aanmelding Tijwisselaar geopend

dinsdag 2 april 2013

Het Programma naar een Rijke Waddenzee en de Waddenacademie organiseren samen de bijzondere werkconferentie ‘De Tijwisselaar’. Een unieke dag in het Waddengebied waar de kennis en ervaringen van actuele projecten en ontwikkelingen worden gekoppeld aan de wetenschappelijke inzichten en de ambitie op de lange termijn. De aanmelding is vanaf nu geopend.

De conferentie wordt gehouden in het Friese dorpje Marrum op donderdag 30 mei aanstaande en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Alle Waddenprofessionals zijn daarvoor uitgenodigd. In totaal is er plaats voor 200 personen. Wees er dus snel bij om je in te schrijven, want vol is vol!

Ideeën aanjagen
Tijdens het ochtenddeel van het programma ondergaan de deelnemers in groepen een reeks van korte, nauwkeurig voorbereide lezingen en optredens. Er worden concrete ervaringen en visies vanuit verschillende belangen en invalshoeken gepresenteerd, die uiteindelijk vragen om onderlinge verbinding. Het ochtendprogramma heeft tot doel u te laten zien wat er gebeurt in het Waddengebied, wat we weten en wat de dilemma’s zijn, maar ook om u te inspireren de volgende stap te zetten. Tijdens het middagdeel van het programma worden de deelnemers gestimuleerd om vanuit hun eigen betrokkenheid en invalshoeken te reflecteren op de gezamenlijke toekomst van het Waddengebied.